ایجاد شرایط آسایش انسان در محیط های مختلف از طریق اجرای عملیات بر روی هوا از قبیل افزایش و کاهش دما تغییر رطوبت و کاهش میزان گازها و ترکیبات مضر موجود در هوا.
کولر آبی بهتر است یا کولر گازی؟
۱-کولر آبی برای محیط های با رطوبت نسبی (منظور همان درصد رطوبت هوا میباشد) بالا (شهرهای شمالی و جنوبی) مناسب نیست چرا که هوا از لحاظ رطوبت به مرحله اشباع (حالتی که هوا دیگر قادر به جذب رطوبت نیست) بسیار نزدیک میباشد.
۲- ایجاد شبکه کانال کشی عمودی و افقی برای کولرهای آبی هزینه اولیه ساختمان را افزایش میدهد و از متراژ مفید ساختمان میکاهد.
۳- هوای مرطوب تولیدی در کولر آبی، محیط بسیار مناسبی جهت رشد انواع آلودگی های باکتریایی، ویروسی، میکروبی و… می باشد.
۴- کولرگازی رطوبت هوا را کاهش میدهد.
۵- دما در کولرهای گازی قابل تنظیم میباشد.
۶- اکثر مدل های کولرگازی قابلیت گرمایش را دارا هستند.
موارد استفاده کولرهای گازی چیست؟
از لحاظ کاربری مسکونی، اداری، تجاری و در پارهی مواقع، صنعتی (محدودیت در استفاده از سایر سیستم ها).
کولرهای گازی تا چه متراژهایی کاربری دارند؟
کولرهای گازی از ظرفیت ۹۰۰۰ BTU/H تا ظرفیت ۳۰۰۰۰ BTU/H جهت تهویه اتاقهایی از متراژ تقریبی ۱۰ متر تا اتاقها و سالنهای با متراژ تقریبی حدود ۱۰۰متر مناسب هستند. البته متراژهای ذکر شده جهت یک کولرگازی است و مشخص است که استفاده از چندین کولرگازی دستیابی به متراژهای بالاتر را امکان پذیر میسازد.
آیا رابطه ای بین ظرفیت کولرگازی و متراژ ساختمان وجود دارد؟
تهویه هر فضا با کولرگازی به عوامل متعددی از جمله ارتفاع محیط تهویه شونده از سطح زمین، میزان تابش نور خورشید، تعداد دیوارهای خارجی(دیوارهایی که با محیط های خارجی ارتباط دارند)، تعداد و نوع پنجرهها و ابعادشان، ارتفاع از سطح دریا، جهت جغرافیایی ساختمان و….. بستگی دارد.
البته رابطه تقریبی برای استفاده از این کولرها به صورت زیر وجود دارد:
معمولا برای برودت هر ۳۰ تا ۳۵ متر در تهران یک تن تبرید لحاظ میشود.
- ظرفیت: ۹۰۰۰BTU/H برای ۱۰ تا۲۰ متر مربع مساحت کف
- ظرفیت: ۱۲۰۰۰BTU/H برای ۱۵ تا۳۰ متر مربع مساحت کف
- ظرفیت: ۱۸۰۰۰BTU/H برای ۲۵ تا ۴۵ متر مربع مساحت کف
- ظرفیت: ۲۴۰۰۰BTU/H برای ۴۰ تا ۶۰ متر مربع مساحت کف
- ظرفیت: ۳۰۰۰۰BTU/H برای ۶۰ تا ۸۰ متر مربع مساحت کف
- ظرفیت های بالاتر جهت متراژهای بالاتر.
جهت مشاوره و بازدید رایگان از محل با مرکز خدمات پس از فروش شرکت (۰۳۵-۳۱۳۱) تماس بگیرید.
کولرگازی اسپلیت یا اسپیلت چیست و چگونه کار می کند؟
یکی از رایجترین انواع کولرهای گازی نوع اسپلیت می باشد. اسپلیت به معنای دو تکه است و در کولرگازی به معنی کولر با سیستم دوتکه میباشد که یونیت داخلی همان اواپراتور بوده و یونیت خارجی همان کندانسور است. یونیت داخلی و خارجی کولرگازی اسپلیت توسط یک جفت لوله مسی عایق شده به همراه کابل ارتباطی به هم وصل میشوند.
اسپلیت های دیواری ایساتیس در چه ظرفیت هایی تولید می شوند؟
از ظرفیت ۹۰۰۰، ۱۲۰۰۰، ۱۸۰۰۰، ۲۴۰۰۰ و ۳۰۰۰۰ BTU در نوع سرمایش و گرمایش تولید میشوند.
آیا می توان هم زمان کولرآبی و کولرگازی را با هم روشن کرد؟
خیرکولرگازی رطوبت را گرفته، هوا را تصفیه کرده و دمای هوای داخل منزل را خنک میکند و میبایست کلیه دربها و پنجره ها بسته باشند. اما کولرآبی رطوبت تولید می کند، آلودگی بیرون را به داخل انتقال داده، هوای گرم بیرون را فقط با اندکی خنکی به داخل آورده و حتما در زمان روشن بودن میبایست یک پنجره باز باشد تا هوا خارج شود.
پس هم زمان نمیتوان کولر آبی با گازی را روشن کرد.
برق خانه ما تک فاز است آیا می توان کولرگازی نصب کرد؟
بله ساختمان های نوساز و یا با عمر کمتر از ۱۵ سال عمدتا” دارای کنتور برق جدید و دیجیتال با آمپر ۲۵ یا ۳۲ هستند که اصلاً مشکلی برای نصب ۱ الی ۴ دستگاه کولرگازی ندارند. اما ساختمان های بالای ۱۵ سال عمر باید روی قبض برق خود را نگاه کنند و اگر ۲۵ یا ۳۲ آمپر نیست اقدام به تعویض کنتور برق توسط اداره برق محل خود نمایند و یا با محدودیت در تعداد و مدل کولرگازی مواجه خواهند شد.
نکته مهم : ساختمان های نوساز برق مورد نیاز کولر را از تابلو برق مستقر در ورودی آپارتمان یا آشپزخانه تامین کنند و ساختمان های قدیمی حتماً برق کولر را از بعد از کنتور برق بگیرند.
آیا می توان از کولرگازی برای گرمایش استفاده است ؟
بله، کولرگازی سرد و گرم قابلیت ایجاد گرمایش را نیز دارد و استفاده از آن برای گرمایش توصیه میشود .
استفاده از کلید یا فیوز مینیاتوری الزامی است؟
بله ، بسته به ظرفیت و مدل کولر باید فیوز مینیاتوری مناسب با توجه به آمپر دستگاه نصب کرد و اگر در فضای بیرون مانند بالکن این کار انجام میدهید از قاب محافظ برای فیوز استفاده کنید.
چه مواردی شامل نصب رایگان نمی باشد؟
۵ متر لوله و کابل رایگان همراه دستگاه وجود دارد. لوله و عایق اضافه، کابل برق فرمان و رابط بین یونیت خارجی و داخلی ، کابل برق اصلی و تغذیه ، پایه زمینی یا دیواری برای قرارگیری یونیت خارجی ، شارژ گاز اضافه برای زمانی که لولهکشی بیش از ۵ متر است، هزینه رفت و آمد نصاب، شلنگ تخلیه آب و پمپ درین آب، داکتکشی، سوراخ کاری دیوار و غیره در صورت نیاز به عهده خریدار محترم است.
تهیه بالابر و نردبان و یا جرثقیل بر عهده چه شخصی است؟
در شرایطی که نصب یونیت خارجی سخت و دشوار بوده و برای نصب آن نیاز به بالابر یا جرثقیل باشد فراهم آوردن آن با مشتری است. اما نردبان کوچک تا ارتفاع ۳ متر را معمولاً نصاب ها دارند ولیکن داشتن آن الزامی برای نصاب نیست.